Leuke dingen doen

Steffie brengt weer structuur in je leven!

Met Plan je week van Steffie.nl kan je makkelijk en snel een lijstje maken met de activiteiten die jij die dag graag wilt doen. Je kan een plan maken voor één dag of voor de hele week. Steffie legt eenvoudig in woord, beeld en geluid uit hoe je dat doet!

Je kan de Plan je week website of de app gebruiken. Met de app wordt je er automatisch aan herinnerd als je volgende activiteit begint. Dat is wel zo handig. De app is gratis, veilig en helemaal privé. Steffie volgt je niet en ze slaat geen gegevens van je op. Plan je week is gemaakt voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Maar het blijkt inmiddels dat veel andere mensen er ook veel plezier van hebben!


 Je kan een plan maken voor één dag of voor de hele week. Steffie legt uit hoe je dat doet!

De eenvoudige weekplanner van Steffie is handig wanneer je graag niet te ver vooruit kijkt en je wilt focussen op de aankomende week.

Andere voordelen zijn:

  • Houvast en rust. Eén blik op de weekplanner maakt duidelijk welke dag het is en wat er te gebeuren staat. Dat vinden veel mensen fijn.
  • Zelfstandigheid. Je kan de week makkelijk overzien. Wel of niet naar de dagbesteding, wanneer is de cursus of een feestje?
  • Het geeft je een besef van tijd en je eigen verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd.
  • Je bent beter voorbereid. Ook bij minder leuke dingen, zoals de tandarts, werkt een weekplanner prettig.
  • Als je bent voorbereid is een spannende gebeurtenis op het moment zelf vaak minder moeilijk.
  • Je hebt meer plezier. Naast de agendafunctie is een weekplanner ook leuk om bij te houden.
  • Steffie slaat geen gegevens van je op. Plan je week is helemaal veilig en prive. Gebruik het wel op je eigen computer of telefoon.
  • De weekplanner van Steffie wordt regelmatig van updates voorzien. Heb je een tip of een leuk idee? Stuur die dan op naar info@steffie.nl.

Veel plezier met de weekplanner van Steffie! De weekplanner is verkrijgbaar als gratis website, Android app en iPhone app. Plan je week is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het SIDN Fonds.

 

Plan je week met Steffie Plan je week met Steffie

 

Plan je week met Steffie


Andere projecten van Leer Zelf Online