ABCDate komt naar je toe!

Het vaste ABCDate teamABCDate is een landelijke en veilige contactbemiddelingssite speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of sportmaatje. De methode bestaat uit onze contactbemiddelingswebsite in combinatie met ondersteuning in de praktijk. ABCDate vergroot de kans op liefde en geluk voor cliënten! Om een landelijk dekkend netwerk op te bouwen proberen we zoveel mogelijk mensen en zorgorganisaties met elkaar te verbinden.

In verband met de groeiende belangstelling voor ABCDate organiseren wij een regionale ABCDate inspiratiemiddagen in het midden van Nederland op 4 oktober en in het zuiden van Nederland op 1 november.

Wat mag je verwachten tijdens de inspiratiemiddag?

ABCDate ontmoetingsavond bij Ipse de BruggenTijdens deze middag maak je kennis met de complete methode van ABCDate: van veilige chatmogelijkheden tot leerzame ontmoetings- en thema-avonden en e-learningmodules.

Daarnaast willen we graag samen kijken welke behoefte en mogelijkheden er liggen binnen jullie regio, om hierin als organisaties samen te werken. Want alleen door samen te werken kan er een betrokken en landelijk dekkend netwerk ontstaan waarbinnen cliënten nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

De inspiratiemiddag is bedoeld voor iedereen die meer over ABCDate wil weten, maar ook speciaal voor zorgmanagers, gedragsdeskundigen, innovatiemanagers en aandachtsfunctionarissen seksualiteit en relaties.

Vele enthousiaste zorgorganisaties zijn al gestart of onderzoeken momenteel hoe zij op korte termijn aan kunnen haken bij ABCDate. Organisaties als Ipse de Bruggen, Ons Tweede Thuis, Gemiva, 's Heerenloo, Siza, Amarant, Severinus en Lofjoe staan te popelen om samen met jullie organisatie op te trekken. Daten jullie mee?

Drukbezochte regiobijeenkomst bij zorgorganisatie De Trans in Rolde
Drukbezochte regiobijeenkomst bij Zorgorganisatie De Trans in Rolde. Vertegenwoordigers van zes grote zorgorganisaties uit het noorden en oosten van Nederland onderzoeken een samenwerking om de eenzaamheid bij mensen met een verstandelijke beperking te bestrijden.

Wanneer en waar?

  • Regiobijeenkomst Midden: Donderdag 4 oktober 13.00-15.30 uur bij Zorgorganisatie Amerpoort Nieuwenoordlaan 12 in Baarn. Zaal: cultureel centrum, zaal 2 (Parkeren net na de slagbomen)
  • Regiobijeenkomst Zuid: Donderdag 1 november 13.00-15.30 uur bij Innovatiecentrum Imagine (van Amarant), Bedrijventerrein Hoogeind, Minervum, 7344 inZ D. Breda. Zaal: Inspiratietuin.

Je kan je gratis aanmelden op de website van ABCDate.nl.

 

ABCDate deelt graag haar ervaringen en kennis in het land!

Meer projecten van Leer Zelf Online