ABCDate komt naar je toe deze zomer!

Het vaste ABCDate teamABCDate is een landelijke en veilige contactbemiddelingssite speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of sportmaatje. De methode bestaat uit onze contactbemiddelingswebsite in combinatie met ondersteuning in de praktijk. ABCDate vergroot de kans op liefde en geluk voor cliënten! Om een landelijk dekkend netwerk op te bouwen proberen we zoveel mogelijk mensen en zorgorganisaties met elkaar te verbinden.

In verband met de groeiende belangstelling voor ABCDate organiseren wij een regionale ABCDate inspiratiemiddag in het noorden van Nederland op maandag 17 september.

Wat mag je verwachten tijdens de inspiratiemiddag?

ABCDate ontmoetingsavond bij Ipse de BruggenTijdens deze middag maak je kennis met de complete methode van ABCDate: van veilige chatmogelijkheden tot leerzame ontmoetings- en thema-avonden en e-learningmodules.

Daarnaast willen we graag samen kijken welke behoefte en mogelijkheden er liggen binnen jullie regio, om hierin als organisaties samen te werken. Want alleen door samen te werken kan er een betrokken en landelijk dekkend netwerk ontstaan waarbinnen cliënten nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

De inspiratiemiddag is bedoeld voor iedereen die meer over ABCDate wil weten, maar ook speciaal voor zorgmanagers, gedragsdeskundigen, innovatiemanagers en aandachtsfunctionarissen seksualiteit en relaties.

Vele enthousiaste zorgorganisaties zijn al gestart of onderzoeken momenteel hoe zij op korte termijn aan kunnen haken bij ABCDate. Organisaties als Ipse de Bruggen, Ons Tweede Thuis, Gemiva, 's Heerenloo, Siza, Amarant, Severinus en Lofjoe staan te popelen om samen met jullie organisatie op te trekken. Daten jullie mee?

Wanneer en waar?

Maandag 17 september van 13.00 uur tot 15.30 uur. De toegang is gratis.
Locatie: Noord-Nederland, locatie wordt later bekend gemaakt.

Je kan je gratis aanmelden op de website van ABCDate.nl.

 

ABCDate deelt graag haar ervaringen en kennis in het land!

Meer projecten van Leer Zelf Online