ABCDate komt naar je toe!

ABCDate is een landelijke en veilige contactbemiddelingssite speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of sportmaatje. De methode bestaat uit onze contactbemiddelingswebsite in combinatie met ondersteuning in de praktijk. ABCDate vergroot de kans op liefde en geluk voor cliënten! Om een landelijk dekkend netwerk op te bouwen proberen we zoveel mogelijk mensen en zorgorganisaties met elkaar te verbinden.

In verband met de grote belangstelling voor ABCDate organiseren wij ook in 2020 regionale ABCDate inspiratiemiddagen in het noorden, midden en zuiden van Nederland. De eerstvolgende is in dit najaar gepland bij ABCDate in Woerden. Je kan je hier aanmelden.


ABCDate training voor contact coaches voor de veilige 1.5 meter date avonden

Wat mag je verwachten tijdens de inspiratiemiddag?

ABCDate ontmoetingsavond bij Ipse de Bruggen Tijdens deze middag maak je kennis met de complete methode van ABCDate: van veilige chatmogelijkheden tot leerzame ontmoetings- en thema-avonden en e-learningmodules.

Daarnaast willen we graag samen kijken welke behoefte en mogelijkheden er liggen binnen jullie regio, om hierin als organisaties samen te werken. Want alleen door samen te werken kan er een betrokken en landelijk dekkend netwerk ontstaan waarbinnen cliënten nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

De inspiratiemiddag is bedoeld voor iedereen die meer over ABCDate wil weten, maar ook speciaal voor zorgmanagers, gedragsdeskundigen, innovatiemanagers en aandachtsfunctionarissen seksualiteit en relaties.

Vele enthousiaste zorgorganisaties zijn al gestart of onderzoeken momenteel hoe zij op korte termijn aan kunnen haken bij ABCDate. Organisaties als Ipse de Bruggen, Ons Tweede Thuis, Pameier, Middin, Cello, Dichterbij, Oro, Amerpoort, Abrona, Prisma, 's Heerenloo, Siza, Amarant en vele anderen staan te popelen om samen met jullie organisatie op te trekken. Daten jullie mee?

Drukbezochte regiobijeenkomst bij zorgorganisatie Siza in Arnhem
Drukbezochte regiobijeenkomst bij Zorgorganisatie De Trans in Rolde. Vertegenwoordigers van zes grote zorgorganisaties uit het noorden en oosten van Nederland onderzoeken een samenwerking om de eenzaamheid bij mensen met een verstandelijke beperking te bestrijden.

Wanneer en waar?

De eerstvolgende inspiratiemiddag is dit najaar in Woerden. Je kan je gratis aanmelden op de website van ABCDate.nl!

Vergroot de kans op geluk, liefde en vriendschap met ABCDate!

ABCDate in de pers