Innovatieprijs voor ABCDate!

ABCDate wint Anne-Marie van der Lindenprijs!


De jury maakt de winnaar bekend.
Met het project ABCDate is Ipse de Bruggen uit Zoetermeer de gelukkige winnaar geworden van de Anne-Marie van der Lindenprijs 2017. Trots en blij ontvingen de medewerkers en bewoners van Ipse de Bruggen uit handen van Anne-Marie zelf een mooi beeldje, een cheque ter waarde van 15.000,- euro en een prachtige bos bloemen. ABCDate won al eerder de Pier de Boerprijs voor baanbrekend werk in het kader van eenzaamheidsbestrijding.

De overige genomineerden, Spring Foundation (Vlaardingen) en Stichting Sprank (Berkel en Rodenrijs), kregen eveneens een mooie bos bloemen en een cheque met een symbolisch bedrag van elk 5.000,- euro.

ABCDate

Het project ABCDate is voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking. Het is een complete methode voor contactbemiddeling met speciaal voor deze doelgroep aangepaste software en intensieve begeleiding die de kans op geluk, vriendschap en liefde significant vergroot.

Anne-Marie van der Lindenprijs

De Anne-Marie van der Lindenprijs werd dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Eind 2015 heeft Chris Oomen, voorzitter Raad van Bestuur DSW Zorgverzekeraar, de Anne-Marie van der Lindenprijs ingesteld voor (startende) projecten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en/of Delft, Westland en Oostland. De uitreiking vond plaats tijdens een goed bezochte feestelijke bijeenkomst in het Stedelijk Museum in Schiedam.
 

ABCDate trotse winnaar van Anne-Marie van der Lindenprijs!

ABCDate vergroot de kans op geluk, liefde en vriendschap!

ABCDate in de pers

Meer hulp van Leer Zelf Online