Veilig contact maken

Maak nieuwe vrienden op ABCDate!

Op ABCDate kan je nieuwe mensen leren kennen. Misschien ben je op zoek naar een leuke vriendschap? Of misschien zou je het leuk vinden om verkering te krijgen!


ABCDate is er voor vriendschap en voor liefde! Op ABCDate zitten mensen uit heel Nederland en van verschillende zorgorganisaties. Er zijn al meer dan 33 zorgorganisaties lid van ABCDate. Doet jouw organisatie ook mee? Bekijk dat op www.abcdate.nl/zorgkaart.

 

Wat zijn de voordelen?

  • Op ABCDate kan je op een veilige manier contact maken en onderhouden met anderen. Gebeurt er iets? Dan staat de Helpdesk voor je klaar!
  • ABCDate is makkelijk en ook fijn te gebruiken als je niet goed kunt lezen en schrijven. In de ABCDate app kun je namelijk praten tegen je telefoon. De telefoon zet dan jouw gesproken berichtje om in tekst. Ook kan je alles op ABCDate laten uitspreken.
  • ABCDate is gratis voor deelnemers.
  • ABCDate organiseert nu speciale online ABCDate avonden via Zoom.
  • ABCDate maakt elke vrijdag een leuke video en plaatst deze op het YouTube kanaal van ABCDate en op het Prikbord op ABCDate.
  • Je kunt zelf een profiel maken, de profielen van andere deelnemers bekijken, chatten, de helpdesk om raad vragen en iemand uitnodigen voor een ontmoeting.
  • Altijd het laatste nieuws over relaties en vriendschappen voor deelnemers en professionals op onze sociale mediakanalen Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en Youtube.

Coronaproof daten

Wil jij ook meedoen?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen dan snel contact met je op!

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Organisatie *
Bericht *

 

Over Leer Zelf Online

Leer Zelf Online is opgericht omdat het voor steeds meer mensen te ingewikkeld is om alle ontwikkelingen in de (digitale) wereld te volgen.

Bij Leer Zelf Online staan de kwetsbare mensen in de maatschappij centraal. Verschillende doelgroepen als senioren, mensen met een (verstandelijke) beperking, laaggeletterden, migranten en kinderen krijgen speciale websites of apps aangeboden om zelf thematisch te oefenen en hiervan te leren.

Leer Zelf Online creëert technologie op maat, waarbij de doelgroep altijd vanaf het begin betrokken wordt bij het ontwikkelen van het product. Het eindproduct is door iedereen te gebruiken en maakt het leven eenvoudiger. Zo bestrijden we technologie met technologie!

Andere projecten van Leer Zelf Online