Veilig contact maken

Maak mensen met een verstandelijke beperking minder eenzaam!

ABCDate vergroot de kans op liefde, vriendschap en geluk voor mensen met een verstandelijke beperking. Inmiddels hebben meer dan 33 organisaties zich aangesloten bij het landelijke netwerk. Doe je ook mee?

 

Veilig en eenvoudig

Met ABCDate voor mensen met een verstandelijke beperking eenvoudig contact met elkaar leggen. ABCDate biedt naast een volledig aangepaste website en app diverse vormen van ondersteuning als thema-, (online) ontmoetingsavonden, trainingen en datebegeleiding. ABCDate is gratis voor de deelnemers. De aangesloten organisaties nemen een licentie af voor het gebruik van de software en de methode.

Wat zijn de voordelen?

  • Mensen met een verstandelijke beperking kunnen op een veilige manier contact maken en onderhouden.
  • Hun kans op geluk, liefde en vriendschap wordt aanzienlijk vergroot.
  • ABCDate heeft een veilig en gebruiksvriendelijk systeem dat ook geschikt is voor laaggeletterde deelnemers.
  • ABCDate is voorzien van begrijpelijke informatie over bijvoorbeeld relatievorming, weerbaarheid, seksualiteit, reizen en geld.
  • Deelnemers kunnen zelf een profiel maken, de profielen van andere deelnemers bekijken, chatten, de helpdesk om raad vragen en iemand uitnodigen voor een ontmoeting.

Coronaproof daten

Wil jij ook meedoen?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen dan snel contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Organisatie *
Bericht *

 

Over Leer Zelf Online

Leer Zelf Online is opgericht omdat het voor steeds meer mensen te ingewikkeld is om alle ontwikkelingen in de (digitale) wereld te volgen.

Bij Leer Zelf Online staan de kwetsbare mensen in de maatschappij centraal. Verschillende doelgroepen als senioren, mensen met een (verstandelijke) beperking, laaggeletterden, migranten en kinderen krijgen speciale websites of apps aangeboden om zelf thematisch te oefenen en hiervan te leren.

Leer Zelf Online creëert technologie op maat, waarbij de doelgroep altijd vanaf het begin betrokken wordt bij het ontwikkelen van het product. Het eindproduct is door iedereen te gebruiken en maakt het leven eenvoudiger. Zo bestrijden we technologie met technologie!

Lopende projecten van Leer Zelf Online