Kids bellen hun held

De Bekende Belvrienden komen weer aan de lijn

Geef zieke kinderen de dag van hun leven en laat ze bellen met hun tekenfilmheld!


Bekende Belvrienden aan de lijn!Bekende BelVrienden is een initiatief van verschillende Nederlandse stemacteurs. Deze acteurs spreken bekende tekenfilmfiguren in voor populaire tv series en bioscoopfilms. Een keer per jaar zetten zij zich in om kinderen die (chronisch) ziek zijn even te laten vergeten dat ze ziek zijn.

Dit doen ze door kinderen te laten bellen met de originele stem van hun favoriete tekenfilmpersonage. Bijvoorbeeld de stemmen van Mickey Mouse, Spongebob of Dora.

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 vindt het Bekende BelVrienden Weekend weer plaats. Ze kunnen dan even de magische wereld van hun held binnenstappen. Kinderen kunnen deze keer bijvoorbeeld bellen met Pino en Ieniemienie, Knorretje of Henry Danger en vele anderen! Heb of ken je een ziek kind? Meld hem of haar dan vandaag nog aan via www.bekendebelvrienden.nl.

Er zijn voor de ziekenhuizen, noch voor de kinderen of de ouders, kosten aan dit project verbonden. Bekende BelVrienden is een actie die drijft op vrijwilligers: alle mensen die hieraan mee werken doen dat gratis. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt, maar die worden gedekt door sponsoren. Afgelopen jaren waren dat Leer Zelf Online, het Norma Fonds, DELA, Albert Heijn, Creative Sounds, Kiwanis, KlasseContact, CG, Netrex en contactcenter Agilis. Dit jaar is LCXP onze hoofdsponsor. We zijn heel blij met deze sponsoren!