ABCDate spreekt!

Save the date voor ABCDate!

ABCDate spreekt over haar ervaringen met contactbemiddeling voor mensen met een verstandelijke beperking op het Platform Sociale Netwerken van Vilans op vrijdag 15 juni 2018. De bijeenkomst wordt gehouden van 10:00 uur tot 12:30 uur bij Vilans, Catharijnesingel 47 te Utrecht (vergaderzaal -1.2 en - 1.3 in het souterrain).

Dating en relatievorming bij mensen met een verstandelijke beperking

Wat zijn bevindingen uit onderzoek en de ervaringen uit de praktijk? Dilana Schaafsma presenteert haar bevindingen uit haar onderzoek. Dilana Schaafsma doet sinds 2009 onderzoek naar seksualiteit bij mensen met een verstandelijke beperking. Met haar onderzoek tracht ze de seksuele gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Op dit onderwerp is zij in 2013 gepromoveerd. Sinds 2015 is zij werkzaam bij Fontys Hogeschool Pedagogiek. Hier is zij als associate lector verantwoordelijk voor het programma 'seksueel gezond opgroeien'. Dilanaschaafsma.com

ABCDate is er voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking die op zoek zijn naar nieuwe contacten. ABCDate is een complete methode voor contactbemiddeling met speciaal voor deze doelgroep aangepaste software en intensieve begeleiding die de kans op geluk, vriendschap en liefde significant vergroot. Ilse Renders en Amy de Waal van ABCDate zijn beide specialist op het gebied van dating en relaties bij mensen met een verstandelijke beperking. Zij begeleiden, trainen en ondersteunen zowel cliënten als hun netwerk, bij het vergroten van kennis en vaardigheden rondom relatievorming. Samen zijn ze vol enthousiasme werkzaam bij ABCDate.

Kom naar de Platformbijeenkomst en denk en doe met ons mee!

Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk als u van plan bent om te komen. Via deze link kunt meer informatie vinden op de website waar u zich vervolgens kunt aanmelden. Via deze link gaat u rechtstreeks naar de aanmeldpagina. Een routebeschrijving vindt u hier. Vilans is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op dit moment lastig bereikbaar met de auto vanwege uitgebreide wegwerkzaamheden. Houd hier wel rekening mee.

We hopen met u te kunnen daten op de 15e juni!

Meer projecten van Leer Zelf Online